perjantai 12. syyskuuta 2014

Uusi blogi, uudet kujeet

Viime päivien tapahtumat ovat saaneet miut pohtimaan millaista blogia haluan kirjoittaa. Haluanko tuoda lasteni kuvia nettiin, niin että kuka vain voi ne täällä nähdä. Millaisia asioita kerron ja paljastanko asioistamme liikaa? On pelottavaa ajatella, kuinka paljon meille tuntematon ihminen oikeastaan tietää meidän asioista ja elämästä.

Meidän perheestä on tehty feikki profiili ask.fm palveluun. Sieltä löytyy vanhasta blogista kopioituja kuvia niin miusta kuin lapsistakin. Surullista, että jollain ihmisellä menee oikeasti niin huonosti että on pakko kuvitella elävänsä jonkun toisen ihmisen elämää. Asia on onneksi laitettu eteenpäin ja tuo profiili tulee varmasti päivien sisällä tuolta poistumaan.

ASKista meidät löytää nimellä Elamanrakkaimmat

Vanhan blogin on aika jäädä arkistoihin ja tilalle avautua uusi. Uusi jossa näkyy vähemmän lapsia, ilman suoria kasvokuvia, vähemmän heidän kuulumisia. Tilalle on tulossa meidän arkea "erilaisin silmin", eri näkökulmasta. Kirjoittaminen on tullut mulle tärkeäksi tässä reilun kahden vuoden aikana, kun kirjoitin Elämän Rakkaimmat-blogia. Vaikken täydellistä kielioppia handlaakaan. Blogi on ollut mulle paikka jonne voin purkaa päivän tapahtumia. En osaa olla ilman. Uudessa blogissa Äiti ottaa harppauksen blogin maailmaan. Tulevana syksynä täältä varmasti löytyy mm. miun pienestä kunto prokkiksesta, ruokailu tottumuksien muuttumisesta pikku hiljaa parempaan, tuoreempaan ja terveelisempään muotoon. Meidän pienen kaksion sisustamisen etenemistä. Ehkä mie vielä innostun jossain kohdin kuvailemaan myös omia ryysyjäni, päivän asu- postauksien muodossa.

Lastenvaatteista, kestovaipoista ja muusta pinnallisesta mie jatkan höpöttelyä entiseen malliin.

Voi olla että tämä blogi muuttuu ajan kuluessa salaiseksi, vain pienen porukan luettavaksi, jolloin miulla on itselläni helpompi kontrolloida sitä ketä meidän elämää oikein seuraakaan.

                                                   
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti