lauantai 20. syyskuuta 2014

Syysulkoiluun!

Tässä Iitä imettäessä ajattelin testata miten bloggaus sujuu miun uudella applellani.Vanhassa blogissa olikin jo näkynyt Jiin syysvaatetusta jonkin verran, mutta vasta nyt se on saatu (toivottavasti) lopulliseen muotoonsa ja näillä selvitään pakkasiin asti.

Olen hurahtanut myös lasten kenkiin. Jiillä on tällä hetkellä käytössää koko 24, mutta esimerkiksi converset jotka ovat kokoa 22, mahtuvat vielä muutaman viikon jäbän jalkaan! 

Ylimmän kuvan kengät ovat H&M;stä
Alemmassa oikella Vincent ja Converse, vasemmalla Viking, H&M ja Cienta


:::
Puistoreissuille ostin kokeilu mielessä Pomp de Luxin softshell haalarin joka on malliltansa aivan täydellinen hoikkikselle! Katsotaan miten se kestää rymyämistä.

Asusteiksi haalarin kanssa MiniRodinin panda ja voimamies, Reiman valkoinen ja H&M newyork pipo. Kylmemmille ilmoille on PdL setti.


::
Tämä H&M toppaliivi on kauppa ja automatkoja varten, mutta ollaan me se päällä jo leikkipuistoonkin ehditty. 
Asusteina miun neuloma tuubikaulaliina, Rodinin salama ja tukaani, Kappiksen raidallinen ja Lindexin auto pipo.


Sitten on tämä äidin lemppari, eli MiniRodinin tummansininen pico <3 
Tähän takkiin on vielä asusteet hankkimatta, kaulahuivia ja lapasia lukuunottamatta. Jostakin pitäisi löytää harmaa pipo, vähän lämpöisempi sellainen! 


Näiden lisäksi on kaapissa vielä Polarn o. Pyretin punaiset kuorihousut ja -takki, jotka ovat viime keväältä. Kaapit kätkevät sisälleen vielä kurahousut ja fleece kerrokset. 

*kuvat iPhone 5 S*


1 kommentti:

  1. Mäkin löysin sun uuteen blogiin :) Kiitos kommentista turvaistuinhöpinään. Kiva oli kuulla sun kokemuksia, cybex istuimista sain tuollaisen kuvan itsellekkin että luotettavia on ja moni niitä tuntunut kehuvan!

    Mutta asiaan, aivan ihania syysvaatteita pojalle sulla, ja kenkiä! :) Mun lempparit olivat tuo softsell haalari ja samassa kuvassa olleet vihreämustaraidalliset lämmin pipo ja kaulahuivi(?) Hyviä ulkoilusäitä teille!

    W - http://huimaodotus.blogspot.fi/

    VastaaPoista