torstai 15. tammikuuta 2015

Mutta mitä meille kuuluu?

Meille kuuluu ihan hyvää, vaikkakin vuosi on lähtenyt hieman tahmeasti liikkeelle.
Meillä on sunnuntaina Joonatanin kaksi vuotis synttärit ja niiden valmisteluihin on mennyt oma aikansa. Uskomatonta että meillä on ihan kohta kaksi vuotias!

Maanantaina miulle pärähti yksi vuosi lisää mittariin ja alkaa olemaan ikäkriisin paikka...Ensi vuonna olen kaksikymmentä K A K S I KY M M E N T Ä !! Ihana serkkuni piristi miun päivää ja lähdimme ulos syömään, hänen isänsä jäädessä vahtimaan lapsia. Pitäisi useammin pitää pari tuntia lapsivapaata aikaa, ihan päiväsaikaan. En edes muista milloin viimeksi olen näin tehnyt...jos Islan aikana kertaakaan. Ruoka oli hyvää ja seura parasta. Puspus!Tiistaina vietettiin kotipäivää. Joonatan jätti päiväunet välistä ja kävi jo seitsämältä yöunille. Luxusta sen rinnalla että päiväunet siirtävät yöunet nykyään lähemmäksi 23:00. Olisikohan meidän aika jo luopua päiväunista pojan osalta... Vahdattiin Bobon SS15 malliston saapumista suomalaisiin nettikauppoihin ja naputtelin meille muutaman ihanan kesävaatteenkin.


Keskiviikkona, eli eilen vietettiin päivä meidän Mamin kanssa. Käytiin kahvittelemassa & Finlaysonin tehtaanmyymälässä jossa oli ihanat alet käynnissä. Kotiin matkattiinkin isojen ostoskassien kanssa. Illalla mentiin Mummilaan yökylään, jottei aamulla tarvitse kahdeksalta aamulla tarpoa viittä kilometriä kerhoon.

Tänään on ollut kiire päivä, nyt vasta ehdin istahtamaan. Isla tipahti aamulla sängystä, vaikka nukkui miun ja seinän välissä. (Mummilassa ei ole pinnistä) Onneksi selvittiin säikähdyksellä ja todella pienellä nenäverenvuodolla. Äidin sydän pomppasi kurkkuun siitä huolimatta ja koko päivä on mennyt itseäni syytellen. Kerho jatkui taas joululoman jälkeen ja oli hauska huomata kuinka molemmat ovatkaan kasvaneet loman aikana. Joonatan oli niin isoa poikaa ja puhui huomattavasti enemmän. Vastasi jopa "ventovieraille" simppeleihin kysymyksiin!  Poikettiin myös Prismassa hakemassa vaunuihin keltainen Mini Rodinin toppapussi. Aivan älyttömän ihana, Islalle on tulossa oma pinkkinä.

Kerhon jälkeen Islalla oli 8kk lääkäri neuvola. Aamun tippumisesta ei ollut tullut mitään, edes mustelmaa.

                                "Hyvinvoiva, motorisesti hienosti kehittyvä, sirorakenteinen tyttö"
                                                                       6585g & 66cm
                           Meidän kahdeksan kuinen on oppinut seisomaan ja nousta seisomaan ilman tukea.
                                  Neiti tapailee tavuja ja leikkii mielellään veljensä kanssa autoilla.
             Islasta on kuoriutunut hirmuinen vesipeto ja maailman paras paikka löytyy Äidin sylistä <3                                                                          xoxo Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti