tiistai 25. marraskuuta 2014

Kuulumisia

Meidän Iille tuli sunnuntaina ikää kuusi kuukautta. Ja olihan sitä pakko juhlistaa kakku kahveilla. Ihan uskomaton fiilis, jotenkin todella haikeaa mutta sitten taas toisaalta huokaisen helpotuksesta.


Innolla jo odotan että pikkuneiti kasvaa hieman lisää. Onneksi meillä, mielestäni tämän vauvavuoden "pahin vaihe" alkaa olemaan takana päin. Se ärripurri kiukku, kun haluttaisiin liikkua mutta ei vielä päästä liikkumaan. Se kuinka liikkeelle lähtemisen jälkeen hyvin nukutut yöt katkeavat, koska vauvan on vain pakko ryömiä/ pyöriä/ kontata.  Odotan niitä hetkiä, jolloin tuo pikkainen oikeasti oppii ymmärtämään puhetta ja pääsee mukaan meidän touhuihin. Sitä että voidaan mennä hippaa hippaa keskellä olkkaria, istua sohvalle katsomaan muumeja jätski kipot kädessä!
            Ii on viikon sisällä oppinut nousemaan tukea vasten. Ihan mitä tahansa vasten noustaan seisomaan. Mitään itsesuojeluvaistoa neitonen ei kylläkään omaa. Käden päästetään tuesta irti intoa puhkuen ja kaatua kopsahdetaan vauhdilla takaraivo edellä maahan. Meillä konttauskypärä tulee todellakin tarpeeseen...


6kk neuvolassa käväistiin tänään. Neiti sai kovasti kehuja ja hän oli kuulema niin söpö, kun konttaili pitkin lattiaa. Onhan se hauskan näköistä kun noin pieni vipeltää menemään kovaa vauhtia. Meidän Isla on aika pikkuruinen, mutta tasaisesti on tullut pituutta, painoa ja pipoa. Ruoka tosiaan maistuu ja neiti on ollut tyytyväinen. Nyt aletaan maistelemaan pikkuhiljaa lihoja

                                                             6kk
                                                         paino:6090g
                                                         pituus:63,5cm
                                                         pipo:40cm 


Eilen kävin valitsemassa itselleni silmälasit! Näkö on ollut jo pitkään huono, en näe sohvalta edes kunnolla tekstejä ja iltaisin tuntui ettei jaksaisi enää katsoa mihinkään suuntaan. En oikeastaan edes malta odottaa että saan lasit kotiin, vaikken niistä laseista edes välitä. Oon niin kyllästynyt siihen etten näe mitään kunnolla.
Oon ollut muutaman viikon tosi väsynyt, pitäisi syödä varmaan D-vitamiini lisää ja rautaa. Mie vaan oon ihan tosi huono muistamaan tuommosia. Viime päivinä oon saanut nukkua aamusin normaalia pidempään, kun mami on ollut lomalla ja on käynyt aamusin meillä lapsia vahtimassa. Pikku hiljaa alkaa onneksi taas energiaa löytyä ja oon tehnyt muutaman kivan Diy jutunkin meidän kotiin, joita voisin esitellä jahka saan ne kotiin mummilasta.

Jiille kuuluu myös hyvää. Hänella on kova Ei kausi menossa ja kaikki on vain Ei, ei ja ei. Tuttipullosta pitäisi todellakin vieroittautua, siitä on ollut vain harmia viime päivinä. Poika ei suostu syömään ruokaa, koska tuttipullosta juominen ois paljon kivampaa. Nyt oon nostanut tuttipullot kaappiin piiloon, niin ettei niitä ole näkyvillä. Tarkoitus olis, että päivisin juotaisiin vain mukista ja yöksi aluksi pullosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti