maanantai 3. marraskuuta 2014

Joulu mun kotona!

Rakastan joulua, enkä meinaa enää pysyä pöksyissäni. Ensimmäinen joulu omassa kodissa, omien lasten seurassa. Odotan innolla sitä, että päästään Joonatanin kanssa valitsemaan hänelle ihka ensimmäinen suklaa joulukalenteri.

Ensimmäiset lahjat on jo paketoitu ja lisää pyrin hankkimaan aina sopivan tilaisuuden sattuessa. Joonatanille on kerrottu että tontut kurkkivat ikkunan takana. Saunatonttuun poika onkin jo tutustunut aikaisemmin. Olen odottanut, koska postiluukusta kolahtaa Suuri Lelukirja, vielä ei ole näkynyt. Harmi. Muistan kuinka sitä itsekin selasin lapsena. Jiikin varmasti ihastuisi siihen, meillä nimittäin kauppojen lelu osastoilta löytyvä Lego-lehti on lähes lemppari kirja!


Aina kun on tiedossa jotakin juhlia, tämä äiti pääsee oikein elementtiinsä. Selailen netistä inspiraatio kuvia Pinterestissä ja suunnittelen miten asiat voisin totettaa niin ettei lompakko ihan kamalasti pääsisi laihtumaan. Etsin alennuksia ja kauhistelen postikuluja.

Joulussa mulle on tärkeää se, että saa olla perheen kanssa yhdessä ja viettää aikaa. Mielellään vielä ilman kiireitä. Meidän mami on ollut töissä niin monena jouluna, että en edes muista milloin olisi ollut koko aaton meidän kanssa. Toivotaan että tänä jouluna saadaan kaikki herätä jouluaamuna avaamaan yhdet paketit, kääriytyä vilttien sekaan sohvalle katselemaan dvd;tä ja juomaan kuumaa glögiä. Niin ja joku tietty juoksee Jiin ja Iin perässä... Näillä näkymin suunnitelmissa on siis viettää joulu mamilassa.

Siitä huolimatta haluan laittaa joulua myös kotona. Valkoista, punaista ja vihreää. Aina ennen olen vannonut aidon kuusen nimeen, mutta tänä vuonna meille tulee tekokuusi. Monestakin syystä.
          Joulu tuoksuu kanelilta, appelsiineiltä, neilikoilta. On hämärää ja paljon kynttilöitä. Itse tehty piparkakku talo pääsee komistamaan lipaston päällistä. Miulla ei ole vielä mitään jouluista, joten pääsin shoppailemaan itselleni vähän jouluisempaa sisustusta. Monta ihanaa DIY-juttuakin on mielessä, kumpa vain olisi aikaakin niiden toteuttamiseen!
Ootteko te jouluihmisiä vai eikö teitä voisi vähempää kiinnostaa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti