tiistai 23. joulukuuta 2014

Gugguu siellä, gugguu täällä


Gugguu on meidän lasten yksi lemppari merkki lastenvaatteista, ehdottomasti! Vaatteet ovat niin äidin kuin lastenkin mieleen. Värit ja mallit käyvät hyvin molemmille sukupuolille ja se passaa meille mainiosti, niin saa tuo tyttö sitten periä veikan vanhoja ihanuuksia. Gugguun vaatteiden ehdoton plussa on mielestäni se että niitä voi mixata keskenään miten vain. Valikoima on ihan huiman laaja ja vaatteita valmistetaan jopa iseille ja äideille. Minulla on ollut aijemin yksi huppari, nytkin pukin kontissa odottelee uusi ja voin sanoa että huppari tuntuu päällä niin ihanalta, en malta odottaa että saan jouluaattona könöhtää sohvalle lämmin huppari päällä, ah! 

Myös laatuun olen ollut todella tyytyväinen. Meidän vaatteet ovat ainakin pysyneet kaikki todella hyvässä kunnossa, eikä niissä ole esimerkiksi nukkaa nimeksikään. Ja näissä vaatteissa meillä leikitty ja rymytty menemään. Yhdet oranssit pantsit ovat hieman haalistuneet mutta sen ymmärrän. Onhan niitä käytetty pian lähes vuosi, jonka aikana niitä on pesty satoja kertoja. Edelleen ne jalassa kehtaa lähteä kaupungille. 

Ennen gugguuta omat collaget olen ostanut H&Mstä ja ero niihin on _käsittämättömän_ suuri. Mulla on tänä syksynä myös hemasta ostetut lökärit ja hyvä kun niitä kehtaa enää kotonakaan käyttää. Sitä ne ovat olleet kahden pesun jälkeen. Mielellään maksaakin vaatteesta jonka käyttöikä on pidempi.

Mun oma lemppari on ollut Joonatanin musta huppari oranssilla ketjulla, oranssien pantsien kanssa. Huppari on ollut jo pitkän aikaa liian pieni ja pöksytkin ovat jo turhan naftit. Onneksi keväällä on tulossa jälleen kerran oranssia.

Törmäsin gugguun vaatteisiin ensimmäisen kerran syksyllä 2013 Tampereen lastenmessuilla. Silloin jäi ihanuudet vielä ostamatta, mutta keväällä oli omia jo saatava. Suosio yllätti ja useasti saakin päivystää haukan lailla vaatteita jotta mieleisen ehtii oikeassa koossa nappaamaan. Uusin RIM joulumallisto ilmestyi viime viikolla. Siihen en heti syttynyt ja jäätiin nuolemaan näppejämme. Ehdin kuitenkin napata Joonatanille molemmat leggarit koossa 110 ja Islalle koossa 62. 

Joonatan on tällä hetkellä n.90cm & 11kg ja gugguun vaatteista meillä on käytössä 92 taikka 98. 

Onko muita gugguun vaatteisiin hurahtaneita?

1 kommentti:

  1. Voi Gugguuu kun tekisi mieli tilata meillekkin kokeiluun, mutta -30 prossan alennuksienkin jälkeen neljä vaatetta 159€ !! Damn. Ei vaan raaski ainakaan tähän hätään. Myöhemmin ei sit taas enää oo alennuksia joten... Argh :D Mutta kyl J on niin tyylikäs pikkumies vaatteissaan ja I:lläkin jo omia ihanuuksia <3 *kade * Hih!

    VastaaPoista