maanantai 20. lokakuuta 2014

#aikameneeliiannopeasti

Blogin avaaminen viime päivinä on tuntunut aivan ylitsepääsemättömän tylsältä. Nimi, ulkoasu ja oikeastaan kaikki tökki. Tylsää, ei yhtään miun näköistä. Nyt näyttää jo hieman paremmalta ja ehkä tämä tästä taas ottaa uutta tuulta purjeisiinsa!5kk. Meidän vauva. Mukamas! Ei voi, en ymmärrä. Mihin nämä kaikki päivät ovat oikein vilisseet? Meillä asuu pian puolivuotias. Ii on oppinut jo vaikka mitä. Uusimpana taitona on ryömiminen. Olen hänet tänään muutamasti yllättänyt tonkimasta vaipparoskista.
         Ii on kunnon hymytyttö. Ihana. Sydän sulaa kun toinen on niin tohkeissaan ja onnellinen. Iloinen. Oma itsensä. Luonnetta alkaa tulemaan pikkuhiljaa esiin.
         Maisteltu ollaan pikkaisen jo mm. perunaa, banaania, porkkanaa ja maissinaksuja. Vielä ei syömällä syödä, pieni vauvalusikallinen maistellaan n. 1krt viikkoon. Täysimetyksellä mennään.1v9kk. Jii kasvaa ihan silmissä. Siitä on jo tullut ihan isopoika. Välillä tuntuu että tuo pian kaksi vuotias on äitiä fiksumpi. Ainakin se osaa yllättää, osaamalla jotain mitä en olisi voinut kuvitellakkaan. Sanoja ja puhetta tulee huimasti. Ja Jii osaa myös sanoilla ilmaista mitä haluaa, mistä tykkää tai ei tykkää. Yöunet on olleet viime viikkoina työn ja tuskan takana. Nyt menee jo paremmin. Flunssa on kiusannut ja Jiillä olikin silmätulehdus ensimmäistä kertaa elämässään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti