torstai 16. lokakuuta 2014

Legojen parissa


Meillä lemppari leluja ovat ihan ehdottomasti duplot. Jii sai ensimmäisen pakettinsa täyttäessään yksi. Silloin ne kiinnostivat, mutta eri tavalla kuin nyt. Palikoita pinotaan, järjestetään värin, koon tai mallin mukaan. Ukkeleille rakennetaan liukumäkiä ja ukkelit laitetaan laskemaan niistä. Leikeissä alkaa selkeästi olla jo jujua mukana. Mielikuvitusta!


Legoista saa rakennettua ihan mitä vaan ja äidinkin mielikuvitukselle nämä ovat tehneet hyvää. Alkuun minkään rakentaminen ei meinannut luonnistua miulta koska "eihän oikea talo nyt tämän värinen voi olla".


Me rakennetaan yhdessä kaupunkeja automatolle. Jii kasaa autot ja äiti talot. Leikeissä saa helposti vierähtämään parikin tuntia. Jii on saanut jo paketillisen pikkulegoja. Niillä tosin saa leikkiä vain äitin kanssa, silloin kun pikkusisko ei ole paikalla. Jii osaa niillä myös rakentaa jo hyvin, mutta pienimpiin osiin tarvitsee äidin apua.

Legot olivat myös miun lemppari leluja lapsena ja tykkäsin rakennella niistä rakennuksia barbeille. 

Legoja ei voi koskaan olla liikaa! Pian Iikin pääsee rakentelemaan meidän kanssa. Nyt tyttö tyytyy vain pyörittelemään palikoita käsissään, mutta hauskaa sekin näkyy olevan :)


Tykätäänkö teillä legoista? Oletko itse tykännyt rakentaa legoilla lapsena? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti